Mobiltelefoner mot vit bakgrund med texten: 5 Grymma Mobilskal

5 Grymma mobilskal

Idag får de flesta människor plats med en större del av deras liv i mobiltelefonen. Dessa små apparater har tagit en väsentlig och i högsta mån betydande plats i det moderna västerländska samhället. Dock är det inte alltid som det passar att förvara så mycket information i det relativa ömtåliga format som en smartphone kommer i.

I dessa fall är det alltid en god idé att ha ett pålitligt och smidigt mobilskal för att skydda elektroniken med. I den här artikeln kommer vi att gå igenom fem av dessa höljen som passar i alla situationer.

Var varsam om din mobiltelefon

Det finns ingen brist på incidenter som kan vara skadliga för din smartphone. Utöver rena krosskador, är dessa teknologiska små enheter även mycket känsliga för bland annat vatten. En av de vanligaste skadorna som en modern mobiltelefon drabbas av är slitage på kanten. Detta kan i sin tur leda till en reducerad touch screen-funktion samt att ytterligare sprickor bildas på skärmen. Det är något man helst vill undvika.

En mobiltelefon är så mycket mer än enbart en manick att ringa med. Nu för tiden kan man i stort sett kontrollera nästan hela sitt liv med mobilen. Det är således mycket viktigt att du är varsam om hur du behandlar den. Ett sätt att även få lite kontroll över hur mycket skada den tar är att införskaffa ett riktigt bra skal. Om man så önskar, kan man även införskaffa ett fodral till sin mobiltelefon. Med ett fodral kan du utöver att säkra upp mot potentiella skador även förvara allt från bankkort till ID-handlingar, så länge det kommer med ett par extra fickor.

För att ett mobilskal skall anses vara bra, krävs det självfallet att det skyddar själva telefonen. Dock lägger även folk en stor vikt på designen, vilken helst skall vara såväl snygg som smidig. Sist men inte minst är ett bra pris något som alltid är uppskattat. Här nedan kommer vi nu att lista fem mobilfodral som definitivt är värt ett inköp. Vilken typ/märke av telefon som skalet gäller för kommer även att tas upp.

5 skal för mobilen

  • Spigen Liquid Air Case (iPhone)
  • Spigen Ultra Hybrid Case (Samsung)
  • Ultra Hybrid Case (iPhone)
  • JETech Thin Case (Samsung)
  • HOOMIL Klar (iPhone)

Spigen Liquid Air Case (iPhone)

spigen liquid air case i svart

Det första mobilskalet på vår lista kommer från producenten Spigen och går vid namnet Liquid Air Case. Det här är anpassat för iPhones och har bemötts av mycket goda betyg från mängder av tester ute på marknaden. Spigen Liquid Air Case är mycket snyggt till designen och erbjuder även ett bra skydd för din telefon. Priset är även det överkomligt, då det brukar ligga på runt 120:-. Det här är således en relativt billig investering för mycket god kvalité.

Spigen Ultra Hybrid Case (Samsung)

Nästa skal kommer även det från Spigen, dock med en design anpassad för Samsung-telefoner. Ultra Hybrid Case är mycket enkelt att montera på din Galaxy-mobil. Fördelen med det här skalet är att det är genomskinligt. Således behöver du inte bekymra dig för att det skall vara en ”ful” design, då den i stort sett inte har någon. Det enda syftet med Spigen Ultra Hybrid Case är alltså att skydda din telefon, vilket det gör utmärkt. Priset är även det mycket bra, vilket ligger på cirka 110:-.

(Spigen) Ultra Hybrid Case (iPhone)

Det finns inte så mycket att säga om den här, förutom att hänvisa dig till ovanstående produkt. Spigen Ultra Hybrid Case kommer inte bara för Samsung. Företaget producerar även det här skalet för Iphone-telefoner. Skillnaden är att det kostar lite mer med den här varianten, med ett pris på runt 150:-.

JETech Thin Case (Samsung)

JETech thin case i svart

Det här är ett mycket fiffigt litet mobilskal som kommer från producenten JETech. Som namnet avslöjar är JETech Thin Case ett mycket smalt skal för din Samsung-telefon. Det kommer vanligtvis i färgen svart och erbjuder ett mycket gott skydd för smartphones. Det här är även ett mycket enkelt skal att både montera som att ta av din telefon. Kostanden är inte alltför dyrt. Du får som mest räkna med att lägga ut cirka 100:- för att få händerna på det här skalet.

HOOMIL Klar (iPhone)

Sist men långt ifrån minst så har vi ett mobilskal för iPhones från HOOMIL. Den här produkten erbjuder ett lysande skydd för din telefon och bör inte vara en tråkig syn heller. Det beror på att det här skalet likt Spigen Ultra Hybrid även är genomskinligt. Således är det enda syftet med HOOMIL Klar-skalet att bevara din telefon som oskadd utifall att den skulle utsättas för tråkigheter. Det här är det billigaste mobilskalet på vår lista, då priset på den här produkten brukar ligga på runt 90:-.