Man och kvinna i bar snuskiga raggningsrepliker

40 Snuskiga Raggningsrepliker

Det är inte alltid lätt att veta hur man ställer in sig hos någon man är romantiskt intresserad av. För det här ändamålet har män som kvinnor genom åldrarna brukat sig av raggningsrepliker. Det finns såväl fina som fräcka och även snuskiga raggningsrepliker att använda sig av. Dessa är menade att både leverera lite komik samt ett intresse i den personen som får höra dem. Här nedan kan du nu läsa om fyrtio varianter av ”Pick-up lines” som du kan pröva på.

Snuskiga raggningsrepliker

Man på strippklubb snuskiga raggningsrepliker

Här nedan följer 15 riktigt snuskiga raggningsrepliker som har sin plats i vissa sammanhang. De kan bland annat gå hem i sex dating appar. De är menade att vara mer av grova skämt än faktiska raggningstekniker. De repliker som följer är dock inte några du alltid skall dra, då de kan vara högst opassliga  beroende på scenariot.

 • Vi kan båda dela något, du och jag. Gonorré.
 • Jag är något av en ass-tronaut. Låt mig plantera min flaggstång i Uranus!
 • Min tandläkare sa att jag måste flossa tänderna med tandtråd bättre. Du har inte ett könshår jag kan låna för det ändamålet?
 • Likt med diarré så kan jag inte stå emot dig!
 • Du, jag är lite törstig och serveringen här suger. Har du lite bröstmjölk jag kan få?
 • Jag vill att du lär känna min hand, såsom den känner min kropp.
 • Du väcker alla sinnen inom mig! Jag vet hur du luktar och nu vill jag veta hur du smakar.
 • Jag kan visa dig ett magitrick! Vi drar till mig och ligger, sedan försvinner du!
 • Fan, jag är inte bra på småsnack. Vill du knulla i stället?
 • Jag behöver hjälp med att dammsuga hemma. Om du suger, så tömmer jag påsen!
 • Jag har synat dig och gillar allt jag ser. Nu behöver jag bara få känna lite på dina bröst innan jag bestämmer mig.
 • Du, om jag inte har rätt här så ligg med mig. 2 + 2 = 183…?
 • Är det här första gången du kommer att ligga med en person med mitt namn?
 • Vet du vilket det bästa preventivmedlet är? Att redan vara gravid!
 • Du måste hjälpa mig! Jag lider av ett hemskt sexmissbruk och behöver min drog!

Fina Pick-up lines

Man och kvinna på restaurang

Här är några finare raggningsrepliker.

 • Trots att jag är simkunnig, drunknar jag ändå i dina ögon.
 • Du måste vara en magiker! När jag ser på dig försvinner allt annat i min omgivning.
 • Om jag ändå vore närsynt så jag kan vara närmare dig med blicken.
 • Du får mig att tvivla över realitet och drömmar, då du är så vacker att min fantasi knappt räcker till!
 • Tidsresaren hade rätt! Du måste vara den framtid han såg för mig.
 • Ursäkta, jag skulle behöva ett plåster. Jag föll pladask så fort jag såg dig.
 • Paradisets tron måste stå tom om du är här nu.
 • Du har gjort mig till en organdonator, då du tagit mitt hjärta.
 • Jag kan nu gå till graven i frid med vetskapen om att änglar finns efter att ha träffat dig.
 • Är du van vid att segla? Du tycks kunna dina knopar med hur du slog en knut kring mitt hjärta.
 • Jag hade en förberett några snuskiga raggningsrepliker, men din skönhet får mig att tappa orden.
 • Vill du leka en lek? Den som vinner bjuder ut den andra!
 • Jag har lyckats tappa bort mitt telefonnummer. Kan jag få låna ditt?
 • Jag må vara rik, men har burit på ett kärleksgirigt hjärta fram tills nu.
 • Bland rotfrukterna skulle du absolut vara en Söt-potatis.

Skrytiga raggningsrepliker

Man i dyr bil

Sist så har vi även valt att ta med 10 raggningsrepliker för den som anser sig vara något.

 • Gillar du fina mönster? Jag kan lova att mina magmuskler är rutiga.
 • Att tänka sig! Dina ögon har samma färg som min lamborghini!
 • Jag skulle kunna bjuda ut dig på en fin restaurang. Vad säger du, vill du ta dig en middag i Paris denna helg?
 • Har du någonsin haft sex med någon i en Porsche? Om du skulle vilja så kan du följa med mig till parkeringen.
 • Hej! Skulle vilja inleda med att säga att jag är otroligt förmögen. Vad heter du?
 • Det känns som om du och jag skulle passa bra ihop. Du kan få köpa vad du vill då jag har mer pengar än man kan spendera under en livstid.
 • Jag har inga riktigt bra fickor på mina kläder. Är det okej om jag bara placerar nycklarna till min Ferrari i din handväska lite kort?
 • Jag må inte vara en särskilt gudomlig person. Men jag kan garantera dig att vi två kan fara till himmelen tillsammans ikväll.
 • Ja, du skall veta att min kroppslängd egentligen inte är så här lång. Jag råkar bara sitta på min plånbok för tillfället.

En väl levererad snuskig raggningsreplik kan gå hem

Likväl roliga som charmerande, kan några väl levererade raggningsrepliker öppna upp oanade dörrar i en konversation. Att försöka inleda ett samtal med folk kan ibland vara svårt. Särskilt om det handlar om en person som du kanske skulle vara intresserad av på mer än ett vänskapsplan. Det är då tur att det inte finns någon brist på fraser som bjuder in till lite skratt och potentiellt besvarat intresse.

Något som blivit särskilt populärt är snuskiga raggningsrepliker. Dessa är menade att vara en skämtsam introduktion med någon du talar med. Beroende på hur långt du vill (och vågar) gå, kan dessa snuskiga raggningsrepliker nå riktigt explicita nivåer. Men vissa uppskattar även grövre Pick-up lines som visar på lite pondus och självsäkerhet.

Här ovan har vi sammanställt en lista på hela fyrtio olika raggningsfraser du kan använda dig av. De första är dock möjligen de mest propra, då de inte bör göra någon förnärmad. Därefter kommer dock snuskiga raggningsrepliker, varav merdelen är syrligt opassliga i många sammanhang. Man får väll ta risken med dem. Sist men inte minst har vi även valt att inkludera mer skrytsamma sätt att introducera sig på. Kom ihåg, en raggningsreplik behöver inte vara sann, bara effektfull!